tirsdag den 11. oktober 2011

Billede galleri

Jeg har i mange år overvejet at skrive mit eget dynamiske billed galleri, baseret på fil struktur. Sidst jeg var ved det blev jeg talt fra det og har siden spildt tiden på at finde en holdbar en løsning.

Efter nogle dages programmering på programmet jeg har valgt at kalde webgal, er jeg nu nået til et så godt resultat, at det gamle galleri nu bliver vist heri.

Du kan finde det på www.aoit.dk/webgal.

Beskrivelse af programmet følger...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Baggrunden for opslag og artikler her på AOit er mine mere end sidste ti års erfaringer i drift og brug af LAMP platformen til at løse et utal af opgaver. En platform der består af Linux, Apache, MySQL og PHP. Alle fire frit og åben software og til at presentere data som som information bruger jeg HTML til formatering og CSS til layout.