Software

Udvikling af software sker på LAMP og WAMP platform altså Linux/Windows,Apache,MySQL,PHP.
Enten som selvstændige værktøjer eller i sammenspil i forskellige kombinationer.
Derud over udvikles der også i C og C++ hvor det er nødvendigt fx til lav niveau programmering af hardware og grafiske programmer baseret på FLTK til Linux og Windows.

Acore - linux operating system

Fungere både som en "Cloud" og "Personal" - computer samt server. Du har dit eget operativsystem med til de computere du bruger og sætter ingen finger aftryk.
Du kan give den dit eget præ og ud over de mest almindelige kontor og medie programmer til computere finder du flere 100 andre af de mest brugte programmer i "cloud" direkte klar til at blive installeret ved et tryk.

Acore er OpenSource og har sin egen hjemmeside på acore.aoit.dk


Enterprise

Løsninger til store organisationer baseret på Scientific linux, en fri og åben version af RedHat Enterprise.
Scientific linux er drevet af CERN og Fermilab.
Målet er at holde den så tæt som det er muligt på den officelle RedHat Enterprise dog uden de properitærer programmer der gør man ikke kan distribuere en RedHat Enterprise.
Dette gør de to operativ systemer fuldt kompatible.


ao-iptables.sh

Konsol program til styring af iptables.
Skrivet i sh for max kompatibilitet.
Download
Baggrunden for opslag og artikler her på AOit er mine mere end sidste ti års erfaringer i drift og brug af LAMP platformen til at løse et utal af opgaver. En platform der består af Linux, Apache, MySQL og PHP. Alle fire frit og åben software og til at presentere data som som information bruger jeg HTML til formatering og CSS til layout.